Onze service

(H)eerlijk en met zorg


Smitfood staat 24/7 voor haar klanten klaar. Met de wensen van de klant en een eigen vakkundig oordeel verzorgen wij de inkoop en levering van heerlijke, verse producten. De jarenlange ervaring en de passie voor het vak hebben een duidelijke lijn uitgezet voor de keuze van onze toeleveranciers. Zo kunnen wij samen de kwaliteit garanderen.

Een flexibele en servicegerichte houding is van belang in onze branche. Hierdoor kunnen we inspringen op de vraag van onze klant. En met ons eigen wagenpark hebben we de levering van verse producten in eigen hand.

Lekker vers

Om kwaliteit te kunnen garanderen werken wij alleen met dagverse producten. Ook onze toeleveranciers hebben kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel.

Altijd op tijd

Smitfood heeft een eigen wagenpark. Hierdoor kunnen wij, naast onze vaste aanlevermomenten, inspringen op de vraag van onze klant en de levering van verse vis en schaal- en schelpdieren garanderen.

Onze service

Door onze flexibele en servicegerichte houding hebben we veel tevreden klanten. Heeft u vragen over het inkopen van vis of schaal- en schelpdieren? Smitfood denkt graag mee en geeft vakkundig advies.

  • Footer Smitfood


      SMITFOOD - fresh, fast & delicious  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)6 536 533 36  • SMITFOOD
    fresh, fast & delicious  
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     +31 (0)6 536 533 36